fredag 19 augusti 2011

Glutenfri karta över Venedig!

Jag fick en väldigt trevlig överraskning på mitt tvådagarsbesök i Venedig nu i juli. Jag hade surfat på glutenfria tips innan resan och hittat en liten matbutik som bara sålde glutenfria produkter. När jag kom ditt möttes jag av världens trevligaste kvinna som ägde butiken. Både hon och hennes lilla son på 4-5 år var glutenallergiker och hon var väldigt hjälpsam och engagerad. Butiken hade bröd, kex, pasta, mjöler och till och med glutenfria färdiga glassar i strut!

Hon guidade mig till de produkter hon tyckte var godast och berättade om vad som var nyinkommet. Jag fick med mig glass, bröd och kakor. Men det bästa av allt var att när jag hade betalat och skulle gå så fick jag med mig en karta som hon hade gjort och tryckt upp i en liten bunt som pekade ut glutenfria Venedig-tips på! Så himla trevligt!
Här är kartan, Mea Libera Tutti är hennes butik (klicka för större bilder):2 kommentarer:

  1. Toppen, min son blev överlycklig när vi hittade affären och resturang med glutenfri meny senare på kvällen, tack så mycket för detta inlägg!!!

    Med vänlig hälsning,
    Daniel

    SvaraRadera
  2. Vad kul att höra att kartan kom till nytta för er! Jag brukar söka en hel del på nätet efter glutenfria tips innan jag reser så jag tänkte att det är lika bra att dela med sig med det jag hittar till andra som gör likadant. Roligt att sonen blev glad!

    SvaraRadera